De Ultieme Test

De Ultieme Test – Ben JIJ Klaar voor de Verandering?

Ben JIJ Klaar voor de Verandering?

Mijn naam is Youri Swart en ik ben eigenaar en hoofdinstructeur van Academie voor Vechtkunst en Leiderschap. In 2012 heb ik een persoonlijke TEST gedaan om mijzelf te veranderen en te verrijken en heb ik andere om mij heen geïnspireerd om hetzelfde te doen.

Uiteraard verwacht ik niet van je om hetzelfde te doen wat ik doe. Maar wat ik nu wil doen is een team van mensen om mij heen samenstellen die samen met mij De Ultieme TEST willen aangaan met zichzelf.

De Ultieme Test (DUT)! – Doe Met Mij Mee-

Wat betekend dat? Nou, het betekend dat ik opzoek ben naar mensen die naar zichzelf kijken en zeggen ‘Ik Wil Grote Verandering / Verbetering in mijn Leven’. Ongeacht waar deze persoon zich op dit moment in zijn/haar leven bevind, en zijn bereid om serieuze acties te gaan ondernemen om zichzelf lichamelijk en geestelijk te willen verbeteren.

Je hoeft NIET in topvorm te zijn, je hoeft NIET een vechtkunst beoefenaar te zijn. Het enige wat je nodig hebt is het verlangen om een verandering in jezelf te maken. Hoe weet je of jij dit bent? Hier zijn een aantal vragen om over na te denken:

  1. Ben je momenteel fysiek, mentaal of emotioneel moe?
  2. Ben je opzoek naar dat ene ‘ding’ om uw leven in een andere versnelling te doen en een beter leven te bewandelen?
  3. Wil je afvallen?
  4. Heb je het gevoel dat je niet je ware potentieel leeft?
  5. Je zit vast in een sleur en wilt er graag uit klimmen?

Ik hou van de levensveranderende lessen die de vechtkunst met zich meebrengt. Maar waar ik nog meer van hou is dat ik graag zie dat mensen groeien. Ik zie graag iemand die grote veranderingen in zijn/haar leven krijgt, hun ogen lichten op, hun houding verandert lichamelijk en geestelijk, ze kijken andere mensen in de ogen aan, er zit meer pit in de manier van lopen, en hun zelfvertrouwen stijgt!

Welk gedeelte het ook is in uw leven, wat het dan ook mag zijn. Wat wil je bereiken? Hoe kun je dit jaar het beste jaar van je leven maken? Moet je 15 kilo afvallen? Mis je zelfvertrouwen? Of wil je een of meerdere aspecten in je leven naar een ander niveau brengen?

Als lid van dit programma zullen wij samen uw doelen gaan stellen. Fysiek, mentaal, emotioneel, financieel, etc. Wat het ook mag zijn wat je wil bereiken, en wat je denkt dat je kunt doen in een jaar zullen we op het lijstje zetten. We gaan een plan maken. We zullen je aan jouw verantwoordelijkheden laten houden. We zullen je leren wat je moet doen om je doelen te kunnen behalen.

Je zal er niet alleen voor staan maar je krijgt hulp die je nodig hebt en ik ga met je de Ultieme Uitdaging aan!

youri swart de ultieme uitdaging

Hoe gaat het in zijn werk? Hieronder een lijst van de dingen die je ‘krijgt’ in het programma:

Verantwoordelijkheid: Aan andere teamleden, je coach, en iedereen die weet dat je meedoet met deze reis. Hoe meer mensen weten wat je doet, hoe moeilijker het is om te stoppen. Hoe meer mensen zien wat je doet, hoe groter de kans om hun te inspireren om actie te ondernemen in hun eigen leven. Alles wordt op de website geplaatst, zodat mensen kunnen volgen wat je doet (foto’s, video’s, doelen, etc.).

Onderwijs: Doelen stellen, focus hebben en in je kracht te komen.

Motivatie: Van je team en coach om je te duwen in de richting van je doelen.

Team Building: wanneer was de laatste keer dat je deel uit maakte van een team dat samen werkte om te gaan verbeteren? Het team zal er voor je aanwezig zijn om je te ondersteunen en je te houden aan jouw verantwoordelijkheden, en zullen je motiveren, etc.

Maandelijkse Evenementen: We komen een keer per maand bij elkaar en kijken naar onze doelstellingen en de voortgang (of het ontbreken hiervan), en bespreken onderwerpen om je te helpen. We zullen ook een fysieke training doen om je te helpen te duwen naar een nieuw niveau.

Website: Je zal een blog maken waar je wekelijks je vorderingen bij zal houden. Dit is de plaats waar je schrijft (een keer per week is vereist), je voortgang bijhoud, elkaars vorderingen bekijkt, uploaden foto’s en video’s, enz. Dit zal de “hub” zijn waar je (en alle anderen) kunnen zien hoe we het met zijn allen doen. Dit is een ongelooflijk belangrijk onderdeel van het proces.

Een “Plan:”
Als je hulp nodig hebt met fysieke trainings plannen, voeding, etc. helpen wij je mee. Als je lid bent van de sportschool, GEBRUIK HEM ! Als je een leerling bent van onze school (www.kungfuacademy.nl) – GEBRUIK HET DAN ALS ONDERDEEL VAN JE LES! Gebruik de spullen en mensen die we hebben. Als je helemaal niets heeft om mee te trainnen dan maken we een plan om het voor je te laten werken. Als je al meer dan 20 jaar niet heeft gesport- SUPER! Je zal je leven gaan veranderen!

#Let op! Dit programma is niet:

Dit is NIET een ander  ‘Nieuw’ fysiek trainingsprogramma. Je zult niet elke week naar mij toekomen (tenzij je een leerling van mij bent), we zullen maandelijks bij elkaar komen.

Dit is NIET een programma voor iemand die gaat opgeven/ stoppen. Dit is voor serieuze personen welke serieuze acties gaat ondernemen: Voor iemand die bereid is om door te zetten tegen de gedachten ‘ik wil stoppen’ welke we allemaal wel eens op zijn tijd hebben. We zijn hier om je te helpen.

Dit is NIET de ‘laatste en grootste’ fysieke training DVD welke je koopt op de telsell reclame. Dit is een persoonlijke coaching programma die je verantwoordelijkheid, begeleiding en ondersteuning geeft die je nodig heeft om jouw doelen te bereiken. (zolang je jouw deel doet)

Dit is GEEN programma voor excuses…laat mij het uitleggen. Hoe vaak heb je gehoord (of gezegd):

●Ik kan het niet veroorloven (een lidmaatschap van de sportschool, gezond eten, het kopen van een training programma)
● Ik heb geen tijd (om te trainen, maaltijden voor te bereiden, tijd met je kinderen doorbrengen, lezen)
● Dat is gewoon niets voor mij
● Dat is gewoon zoals ik ben
● Dat is de manier waarop ik werd opgevoed
● Ik kan gewoon niet afvallen – Ik heb alles geprobeerd
● Het is te moeilijk
● Ik wil het niet

Ik weet zeker dat je de bovenstaande excuses hebt gehoord of zelf gezegd hebt (ik ook). Nu is het tijd om excuses vaarwel te zeggen! Er is altijd een juiste oplossing als je de juiste houding hebt. Je kunt deze vaardigheden leren als u de juiste mind-set heeft. Als je lid bent van het team dan kunt je niet mopperen of klagen.

Niemand dwingt je om hieraan mee te doen, dus niet ons team naar beneden halen door een slechte houding. Er is GEEN plaats om te roddelen of slecht te praten over anderen. Dit is een team van mensen die vastbesloten zijn om verbetering / verandering in hun leven te doen en hechten hier veel waarde aan, er is dus absoluut geen plaats voor een negatieve houding.

Ik heb wel eens gehoord ‘de mensen waar je mee omgaat daar wordt je mee besmet’ Dit is ZO waar. Het beste wat je kunt doen is door je tijd door te brengen met de mensen die je graag wilt worden/zijn. Dit is jouw kans. Dit programma is niet om wat je ‘krijgt’ maar wat je ‘geeft’- net zoals bij een lidmaatschap van een sportschool: als je het niet gebruikt dan is het waardeloos. Als je lid bent van de bibliotheek en niet leest, dan is het waardeloos. Bij dit programma geldt hetzelfde als je zelf VOLLEDIG en GEDISIPLINEERD doet wat je weet wat je moet doen dan is het waarde van dit programma zeker 10x meer waard dan dat je ervoor betaald.

youri swart de ultieme uitdaging

De Investering
De kosten van dit programma is eenvoudig: €997 euro bij betaling ineens of 12 maandelijkse termijnen van €120 euro per maand – en geen restitutie. Wanneer je heb betaald dan zit je in het team (contant, overboeking of automatische afschrijving) De start zal beginnen zodra je er klaar voor bent. ik wil het programma betaalbaar houden, het gaat niet om het geld, het gaat om het veranderen van levens. Denk eens na over hoeveel geld je uitgeeft voor bijkomstigheden zoals koffie, (fris)drank,  snacks, film, uit eten, sigaretten? etc. Dit programma is letterlijk 2,73 euro per dag! Om je leven te veranderen? Dat is niets! Hiervoor kun je niet eens een groot kop koffie voor krijgen.

De ultieme Uitdaging
Samen Persoonlijke Overwinningen Uitvoeren!

Aan de Slag
Indien je er klaar voor bent en de ‘sprong’ wil gaan maken neem dan contact met mij op en ik zal je op weg helpen. En als je er nog niet zeker van bent, vragen zijn of er over nadenkt: email martialarts4succes@gmail.com of bel of stuur een berichtje naar 06-181 654 10

Ik sta klaar om je te helpen! Neem contact met mij op: martialarts4succes@gmail.com

Youri Swart

Een gedachte over “De Ultieme Test

  1. Pingback: Wat zou je ‘Ultieme’ uitdaging zijn? | The New Way.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s