Ik blijf achter….maar geef niet op!

Er zijn 1000 dingen die ik kan verzinnen om niet bezig zijn met mijn test, om niet te schrijven om niet te trainen, om niet de doelen te verwezenlijken die ik mijzelf beloofd heb.

Vraag ik mij af? Is het niet ‘te zwaar’ of heb ik ‘de lat te hoog gelegd’, ik ben van mening van niet en moet alles anders gaan indelen. Misschien efficiënter werken, efficiënter werken, meer doen in minder tijd?

2 weken geleden was ik naar een feest geweest en was ‘zwaar’ uit mijn dak gegaan, en ja hoor…2 dagen later eerst pijn in mijn nek, toen wat hoger in mijn rug, en daarna mijn gehele nek en rug. En het gevoel alsof ik door mijn rug ben gegaan….pfff

Weer een wijze les, weer met beide benen op de grond gezet.

Moet meteen aan deze quote denken:

 Fall down 7, Get up 8!

Groetjes, Youri

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s