De ‘Connectie’ maken

Waar ik met mijn test mee bezig ben is mijn gewone dagelijkse leven samen te laten smelten met mijn training. Mijn training niet alleen fysiek, maar ook Mentaal, Spiritueel en Emotioneel tot een geheel te laten brengen. Zodat ik doormiddel van mijn test een compleet mens probeer te worden, de puzzelstukjes met elkaar te verbinden, in plaats van ze allemaal apart te zien.

Hierdoor is mijn training niet alleen op de mat of ‘in de ring’ maar implementeer ik het in mijn dagelijkse leven. Mijn beroep is mijn hobby en mijn hobby is mijn beroep, mijn leven.

Ik probeer een betere vechtkunst beoefenaar te zijn, een betere communicatie met de mensen om mij heen te hebben, een betere instructeur, een betere vader, een betere zoon, een betere vriend, eigenlijk gewoon een ‘Beter Mens’ te zijn.

Dat is eigenlijk de echte uitdaging die ik aan het maken ben.

Youri

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s