Jij bent de KUNSTENAAR van je EIGEN leven

Wat is je meesterstuk? Wat maakt jou uniek, wat maakt jou anders dan andere?

Jij hebt je eigen leven in je handen, waarom maak je er niet iets verschrikkelijks moois van? Waar ben jij een kunstenaar in. Wat is jouw levenswerk?

maak van je leven een meesterstukJe leven is als een schilderij, maak er je meesterstuk van!

When love and skill work together, expect a masterpiece.- John Ruskin


Wie is Youri Swart?
youriswartMijn naam is Youri Swart en samen met mijn lieve vriendin Irene hebben wij een prachtige dochter genaamd Yara. Als ik niet bij mijn gezin ben dan hou ik mij vooral bezig met mijn passie en dat is lesgeven bij Vechtkunst en Leiderschaps Academy wat ik momenteel fulltime doe. Je kunt mij altijd een berichtje sturen of dit nu een project, samenwerking, feedback of ‘gewoon’ werk is youri.swart@gmail.com – ik zou het leuk vinden om van je te horen. Bedankt voor het langskomen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s