Zijn Sommige Doelen echt Dichterbij dan Je Denkt?

Afgelopen week met onze dochter Yara gezeten en we gingen het hebben over doelen stellen (Omdat we dit behandelen in onze Warrior Skillz training deze maand).

En we besloten dat het doel was: ‘Op de GROTE fiets zonder zijwielen fietsen’.

Hier hebben we een aantal weken voor ingepland om het doel te behalen en we zouden elke keer gaan oefenen maar gisteren zijn we ermee begonnen en na een eerste duwtje ging ze verder trappen en ‘hopla’ ze fietste zo weg….

Vandaag ook weer geoefend en ze fiets zo weg op de fiets 😉

Uiteraard zeer trots en blij dat het zo goed gaat, wel ging er meteen een vraag door mij hoofd: ‘Zijn sommige doelen niet gewoon veel dichterbij dan we misschien wel denken, is het niet gewoon dat we het doel bij de kern moeten pakken en daar gewoon ACTIE op moeten nemen??’

Van punt A naar punt B is een rechte lijn wat ik heb geleerd in de vechtkunst. Zo simpel en direct mogelijk houden.

A———————>B

Nu even een stap terug voor mijzelf en welk doel wil ik behalen en wat is de eenvoudigste manier om van A (Waar ik mijzelf nu bevind) naar punt B (waar ik naartoe wil, wat ik wil bereiken) te bewandelen in een rechte lijn.

Fijne weekend!

Youri

Youri en zijn dochter Yara
Ikzelf en mijn dochter Yara

Youri Swart – Vader |Inspirator | Trainer | Coach

Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:

’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen’ 

Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen’… vertel hen dan over mijn verhaal😉

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen, tieners en volwassenen in Almere en Lelystad: www.kungfuacademy.nl 

Ook geven wij zeer inspirerende, leuke en effectieve workshops voor bedrijven, zie budoworkshop.com

Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s