Geduldig Zijn

17134-Mother-Teresa-Quote-Without-patience-we-will-learn-less-in-life-We.jpg

Een van de uitdagingen waar ik al een tijd mee aan het ‘sparren’ ben is het hebben van geduld.

Thuis, tijdens mijn werk en in mijn eigen training.

Een tijd geleden wilde ik ook helemaal niet geduldig zijn en alleen maar gaan…gaan en doorgaan.

“De Boog Kan Niet Altijd Gespannen Zijn”

Zei een bijzonder iemand tegen mij…ik hoorde het wel maar ik deed het niet.

Vol gas of niets.

Alhoewel dat mij veel heeft geholpen – dat gasgeven- merk ik nu dat ik daar een beter balans in heb kunnen vinden..uiteraard geef ik nog altijd veel gas. Maar nu ook de timing steeds meer vinden wanneer wel en wanneer juist niet.

hard werken en geduld hebben Garry Vee

Uiteraard nog werk aan de winkel, maar stap voor stap komen we er wel…focus op de langere termijn 😉

My Life IS My Dojo

Fijne dag

Youri Swart

copy-of-copy-of-well-miss-you-lauren
Ikzelf met mijn dochter Yara


Youri Swart – Vader |Inspirator | Trainer | Coach

Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:

’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen’ 

Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Wanneer mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen’… vertel hen dan over mijn verhaal😉

Train je mee?

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen, tieners en volwassenen in Almere en Lelystad: www.warrioracademy.nl


Bedrijfstrainingen

Ook geven wij zeer inspirerende, leuke en effectieve workshops voor bedrijven, zie budoworkshop.com

Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s