Mijn Persoonlijke Record op de Damloop 2018!!!

YES YES
Parcour damloop 2018

Gisteren had ik weer meegedaan met de dam tot damloop en dit is eigenlijk ontstaan omdat ik aan het trainen ben voor de marathon van Amsterdam (21 oktober 2018) en ik zag op Facebook voorbijkomen dat er vrienden en bekenden mee gingen doen aan deze loop.

En dat bracht mij op een idee: Kijken of ik nog een kaartje kan bemachtigen en mijzelf uitdagen om mijn persoonlijke record (1.15uur in het jaar 2012) kan verbeteren en de overwinning op mijzelf aanpakken.

En Ja ik mocht van Marjolein haar kaartje overnemen (ze had een blessure…nogmaals beterschap Marjolein!) en ik ging mijzelf vooral MENTAAL op voorbereiden.

Ik zei tegen iemand: Ik wil mijn PR verbeteren van 2012, dat lijkt mij een mooie uitdaging.

Toen zei hij tegen mij: ”Je bent ook ouder geworden en je bent niet meer zo fit als een paar jaar terug.”

NATUURLIJK zei ik tegen hem: Wat een BULLSHIT en laat mij maar mijn ding doen en mijn PR verbeteren!!!

Dit soort dingen heb ik in het verleden ook al eens gehad en dat mensen om mij heen mij ‘omlaag’ proberen te krijgen…

Dat lukt ze niet en daar ben ik te gedreven voor, als ik een doel heb ga ik ervoor. JA ik heb ook veel doelen die ik nog niet bereikt heb en ik heb hierin ook veeel gefaald en dat zal ook nog vele malen gebeuren.

Elke dag wordt ik mentaal STERKER en BETER!

Hieronder het filmpje ‘vlog’ van de regenachtige dag 😉

ennuhh…let graag niet teveel op de ‘uhh’…ik werk eraan 😉

Persoonlijke Record verbroken!
Ja het was gelukt en ik heb mijn persoonlijke record verbroken en het was vooral op het begin en eind even een doorzet moment en dat waren de momenten dat ik even ‘diep’ moest gaan bij mijzelf en die momenten dacht ik aan mijn kinderen 🙂

damloop persoonlijke record 2018

LAAT NIEMAND (EN DIT IS JEZELF EN ANDEREN) JE OVERTUIGEN DAT JE IETS NIET KAN WANT JE KAN VEEEL MEER DAN JE DENKT EN WAT ANDEREN DENKEN DAT JIJ KAN.

JUST F#CKING DO IT!

Op naar de marathon van Amsterdam in oktober en heb nog een hoop te trainen 😉

Fijne dag.

Youri

My Live IS my Dojo

Youri Swart – Vader | Atleet | Trainer/Coach | Inspirator

Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:

Mensen trainen om fysiek en mentaal sterk te zijn zodat ze hun mooiste leven kunnen leiden.

Dit doe ik voor bedrijven en particulieren zowel individueel als in groepsverband (En met VEEL plezier!). Ik doe dit samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren -volwassenen en kinderen- in Almere en Lelystad. (Op uitnodiging ook op andere locaties)

Wanneer mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen’… vertel hen dan over mijn verhaal

😉

Ben je bereid om aan jezelf te werken?

Kijk dan graag naar onze trainingen voor particulieren, bedrijven en scholen en andere organisaties: www.warrioracademy.nl

*Mocht je niet bereid zijn, bespaar jezelf de moeite

😉

Of stuur een mail als je er JUIST WEL klaar voor bent: martialarts4succes@gmail.com

(18) Warrior Academy - Vechtkunst en Persoonlijke Ontwikkeling - Startpagina.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s