Een Nieuwe jaar, een Nieuwe Test (mijn TEST 2012)

Een Nieuwjaar en dus een nieuwe TEST voor mij, hier kun je hem zien: TEST

Dit keer kun je hem ‘live’ volgen door op de link onderaan de test te klikken. Dan kun je zien hoe ik ervoor sta – en hoeveel ik eventueel achter sta. (ik zal het wekelijks bijhouden).

Daarnaast heb ik je nodig, help mij, HELP mij met mijn test; je helpt mij door met mij mee te doen, je helpt mij om aan mij te vragen hoe ik ervoor sta, je helpt mij om mij erop te attenderen als ik achterloop, je helpt mij om mij een motivatie berichtje op deze blog te zetten (of een berichtje via Facebook of via mail youri.swart@gmail.com ) of je helpt mij door………(vul hier zelf maar wat in)

Het is de jaar van de draak, en dat belooft heel veel 😉 Dit zal een topper van een jaar worden! Het zal een jaar worden vol overwinningen, het zal een jaar worden dat ik VADER ga worden, het zal een jaar worden om nooit te vergeten. Geloof mij maar!

Youri

PS: Dit is voor mijn leraren / coaches / Sifu’s / trainers of wie mij dan ook traint: Ik wil niet alleen goed worden ik wil beter dan dat worden. Verwacht meer dan het beste van mij, verwacht het allerbeste, wees kritisch, ‘goed’ is niet goed genoeg. (alsof ik aan het trainen ben voor iets belangrijks) Misschien een beetje raar dat ik dit van je vraag, maar dat is het ook 😉

Alvast bedankt, ik zal je hulp zeer waarderen en onthoud mij aan dit artikel mocht ik je teleurstellen.

2 gedachtes over “Een Nieuwe jaar, een Nieuwe Test (mijn TEST 2012)

 1. Bart, Diana en Dajo Balabrega

  Youri,

  Allereerst de allerbeste wensen voor 2012.
  Moedig hoor om jezelf weer een test op te leggen, wij wensen je dan ook veel succes hiermee.
  Natuurlijk willen wij jou en je vriendin ook feliciteren met de aankomende kleine.
  wij zijn er inmiddels achter dat de grootste test aan jezelf is om een zo goed mogelijke ouder voor je kind te zijn.
  Ook hierbij wensen wij jullie veel liefde en wijsheid toe, en natuurlijk niet al te veel slapenloze nachten.

  groeten
  Bart, Diana en Dajo Balabrega

 2. Pingback: A Teacher and a Student « The New Dojo- The Place of the Way

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s