Uitdaging voor het Jaar 2016

Yess! Het nieuwe jaar is weer begonnen en ik merk dat ik dan altijd doelen voor mijzelf aan het stellen ben, dit omdat het mij een betere focus geeft voor het jaar en ik daardoor betere keuzes kan maken en mij meer in balans kan houden.

Afgelopen jaar had ik niet zo een goede focus en ik vind dat dit zeer veel beter kan, en als ik dan naar mijzelf kijk dan merk ik dat ik zo nu en dan een ‘uitdaging’ nodig heb in mijn leven. Net zoals in mijn training heb ik soms iemand (mijzelf?) nodig om net eventjes dat stapje meer te doen dan ik eigenlijk wil en denk te kunnen…dat doe ik tenslotte ook met degene wie ik lesgeef en daar sta ik voor 100% achter..

‘Walk Your Talk’

Hierdoor vind ik het zelf belangrijk om de dingen te doen die ik zeg welke ik ga doen, en JA ik ben verre van perfect en heb nog een hoop te leren 😉 Daardoor heb ik mijn oude uitdaging van 2011 erbij gepakt, de uitdaging van 2012 en van 2013 en ga ik dit jaar weer mijzelf uitdagen om mijzelf als persoon ‘beter’ te maken.
val 7 treden naar beneden en klim 8 treden naar boven
Val 7 treden naar beneden en ga 8 treden omhoog!

Een nieuw jaar en een nieuwe test, ik ga opnieuw de uitdaging met mijzelf aan om Fysiek, Mentaal, Spiritueel en Emotioneel te groeien. Daarom heb ik voor dit jaar een uitdaging voor mijzelf opgesteld.

Het begint op 1 januari 2016 tot 31 december 2016 (52 weken of 365 dagen)

Het onderstaande is mijn uitdaging:
https://youriswart.com/over-youri/youris-test/

Ik ga er alles aan doen om dit tot een succes te brengen en ik ga ervoor!

Gaat het mij lukken?

‘My Life Is My Dojo’
Youri

youriswart

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach
Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:

’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen’ 

Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen’… vertel hen dan over mijn verhaal 😉

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen, tieners en volwassenen in Almere en Lelystad: www.kungfuacademy.nl 

Ook geven wij zeer inspirerende, leuke en effectieve workshops voor bedrijven, zie budoworkshop.com

Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s