Die Tony Robbins heeft mij Wakker Geschut

Wat een evenement, wat een avontuur en nu weer met beide benen op de grond 😉 Mocht je nog niet weten waar ik het over heb kijk dan ff op dit artikeltje Youri Swart In Londen voor ‘Unleash the Power Within’ van Tony Robbins!

Door het weekend zijn veel, heel veel puzzelstukjes bij elkaar gekomen en veel dingen ‘wist’ ik wel maar nu werd het allemaal nog duidelijker. Afgelopen week (en ook het weekend in Londen) heb ik veel mogen huilen, tranen over mijn wangen en juist omdat die ‘puzzelstukjes’ bij elkaar zijn gekomen. Tranen van blijdschap over mijn wangen 😉

Wat een opluchting en geweldig gevoel geeft dat!

Tijdens het Tony Robbins seminar in Londen gingen wij ook heel goed na wat onze behoeften zijn en waarom we eigenlijk de dingen doen die ons bezighouden.

Vandaag werd ik herinnerd aan de onderstaande quote van Mark Twain:

Quotefancy-4784-3840x2160

en ik realiseer mij dat een van mijn belangrijkste dagen in mijn leven nu is…mijn ‘waarom’ is steeds helderder en duidelijker en ik weet dat ik hier niet alleen ben om te ‘Werken / Consumeren en dan vaarwel te zeggen’.

Wat ik denk dat mijn waarom momenteel is:

Ik ben hier om iets moois achter te laten, anderen te inspireren om de BESTE persoon te zijn die ze kunnen zijn.

Waarom Ben Je Eigenlijk Hier?
JA ik hoor je denken….leuk voor jou Youri dat jij je ‘waarom’ gevonden hebt (applaus….lol) wat kan ik er mee?

Graag wil ik vandaag afsluiten met een vraag aan jou:

‘Waarom ben JIJ hier nu eigenlijk?’

Mocht jij je waarom willen/durven te delen, zet hem dan graag in een reactie onderaan 😉

Fijne week!

Youri
‘My Life Is My Dojo’

 

youriswart

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach
Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:

’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen’ 

Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen’… vertel hen dan over mijn verhaal 😉

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen, tieners en volwassenen in Almere en Lelystad: www.kungfuacademy.nl 

Ook geven wij zeer inspirerende, leuke en effectieve workshops voor bedrijven, zie budoworkshop.com

Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com

6 gedachtes over “Die Tony Robbins heeft mij Wakker Geschut

 1. Carolyne

  Ik had het niet meer eens met je kunnen zijn dat je er niet enkel wil zijn om te werken en consumeren en dan vaarwel te zeggen.
  Dat je het beste uit jezelf wil halen en een ander wil helpen dat ook te bereiken. Great!
  De preek die ik mijn jongens ie-de-re dag geef: probeer het beste uit jezelf te halen en help een ander ook daarmee!!!
  En dat kan op verschillende manieren. Ieder zijn eigen manier.
  GOED BEZIG YOURI!!!!

 2. Mooie vraag Youri… Waarom ben ik hier? Ik ben hier om te leren hoe ik mij verbind met mijn bron. Van daaruit kan ik mensen helpen om hen te verbinden met zichzelf en elkaar.

 3. Ik ben hier om anderen te her-inneren wie ze in wezen zijn, al-een met een oneindig vermogen tot creatie vanuit liefde voor zichzelf en de natuur om haar heen 💚🍀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s