Een Nieuw Hoofdstuk

Wauw…een hectische periode en er is veel gebeurd de afgelopen tijd.

Voor wie het allemaal op Facebook hebben voorbij zien komen https://www.facebook.com/youri.swart wat er is gebeurd en welke stappen er zijn genomen.

joe Regan

Voor nu wil ik graag in de positieve ‘state’ blijven en mijzelf hierin houden met de mensen om mij heen. Dit houd in dat ik mijzelf goed moet bewaken wie ik graag om mij heen wil hebben en niet dat ik mensen om mij heen krijgt die klagen, negatief denken of denken in problemen.

Gelukkig heb ik veel van dit soort toppers om mij heen of ze komen ineens tevoorschijn, wat ook erg leuk is 😉

Bedankt hiervoor.

Momenteel maak ik overuren en ben ik veel aan het werk om de club ‘KungfuAcademy’ in stand te houden en door te gaan waar ik mee was begonnen.

Wat mij juist heel veel energie geeft is mijn ‘waarom’, de reden dat ik de dingen doe die nodig zijn en mij helpen om de dingen gedaan te krijgen die gedaan moeten worden.

Mijn Waarom:
Een positieve bijdrage kunnen leveren aan de nieuwe generatie. Hun vaardigheden (Warrior skillz ) leren waarbij ze de rest van hun leven profijt van zullen hebben.

En dat ik daarbij voor mijzelf een toegevoegde waarde ben voor de maatschappij (wereld) en niet alleen maar werk/consumeer/slaap.

Daarnaast heb ik uiteraard ook nog mijn gezin te onderhouden en daar vecht ik voor, dat is wat mij het meest motiveert. Er moet brood op de plank en het enige wat ik op dit moment het liefste wil is hetgeen wat ik al aan het doen ben.

Mijn Missie:
Mijn MISSIE is om zoveel mogelijk mensen te helpen om zich fysiek en mentaal sterker te maken zodat ze met zelfvertrouwen conflicten van het dagelijkse leven kunnen overwinnen!

Dit is waar ik voor leef, dit is waar ik voor vecht.

MY LIFE IS MY DOJO.

Youri

 

Youri en zijn dochter Yara
Youri en zijn dochter Yara samen aan het uitleggen.

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach

Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:

’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen’ 

Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen’… vertel hen dan over mijn verhaal 😉

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen, tieners en volwassenen in Almere en Lelystad: www.kungfuacademy.nl 

Ook geven wij zeer inspirerende, leuke en effectieve workshops voor bedrijven, zie budoworkshop.com

Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s