De Beste Investering

You buy a million dollar race horse…

To prep for an upcoming race,

You train it.

You feed it.

You let it graze.

You let it rest.

You make darn sure when that race approaches, it will be in its tip top shape.

You know what you don’t do with it?

Work it to exhaustion.

Feed it junk.

Dehydrate it.

Yet, why do so many do it to themselves.

Consider this…

You are the million dollar horse,

And it’s about damn time you start treating yourself as such.

You are preparing for a race EVERY SINGLE DAY.

I will win.

Will you?

 


Het bovenstaande vond ik op Facebook  en het helpt mij te herinneren om te investeren in mijzelf, want als ik goed wil zorgen voor anderen, als ik anderen wil helpen met hun doelen of anders voor anderen dan kan ik het mij niet veroorloven om mijzelf niet goed te verzorgen.

De beste investering is te investeren in mijzelf, ik zal mijzelf goed verzorgen en mijzelf elke dag een beetje beter maken.

Geniet van je week!

Youri
MY LIFE IS MY DOJO.

Youri en zijn dochter Yara

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach

Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:

’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen’ 

Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen’… vertel hen dan over mijn verhaal 😉

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen, tieners en volwassenen in Almere en Lelystad: www.kungfuacademy.nl 

Ook geven wij zeer inspirerende, leuke en effectieve workshops voor bedrijven, zie budoworkshop.com

Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s