Een Nieuwe Uitdaging.

Een aantal hectische weken achter de rug, veel lesgegeven, veel administratieve werkzaamheden maar ook veel werk verricht om het nieuwe concept ‘Warrior Skillz‘ uit te werken en meer vorm te geven.
Warrior Skillz Fn-01
Omdat we we over zijn gestapt moeten er een aantal dingen snel gebeuren zoals certificaten laten maken, curriculum vormgeven, maar ook nieuwe instructeurs uitleggen wat de bedoeling is en deze nu gaan opleiden.

Een Nieuwe Uitdaging.

Nu de laatste week voor de zomervakantie hebben we examenweek, degene die de afgelopen maanden hard hebben getraind zullen we in de reguliere lessen gaan testen en belonen (Als het goed gaat ;-)) met een nieuwe streep of band.

Tijdens de zomervakantie hebben we een ‘tropenrooster‘ met de reguliere lessen zodat iedereen nog kan blijven trainen en we gaan achter de schermen uiteraard ons voorbereiden op het nieuwe seizoen.

keep_moving_forward-294953

Uiteraard stap voor stap en mijzelf in de gaten houden dat ik niet ‘mijzelf voorbij loop’ elke keer een beetje beter en beter worden. Komende periode zal er gewerkt worden aan rust en overzicht 😉

Keep Moving Forward.

Youri
MY LIFE IS MY DOJO.

Youri en zijn dochter Yara

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach

Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:

’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen’ 

Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen’… vertel hen dan over mijn verhaal 😉

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen, tieners en volwassenen in Almere en Lelystad: www.kungfuacademy.nl 

Ook geven wij zeer inspirerende, leuke en effectieve workshops voor bedrijven, zie budoworkshop.com

Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s