Verander Je Leven in 1 Minuut

Deze maand zijn we in onze trainingen bezig met het thema ‘Doelen Stellen’ en hierbij dagen we alle leerlingen uit om doelen voor zichzelf te stellen en bewust te worden van wat ze nu eigenlijk zelf willen.

Nu kwam ik gisteren op het onderstaande filmpje over ‘Mini-Habbits’ en dat herinnerd mijzelf er weer aan om kleine aanpassingen te maken voor mijzelf zodat je (ik) er eigenlijk geen erg in heb dat je dit aan het doen bent.


Verander Je Leven in 1 Minuut
In 2012 schreef ik er al eens over in ‘De gewoonte van 1 minuut’ en nu was het weer een mooie herinnering.Je kan in 1 minuut per dag beginnen te werken aan iets moois.

Wat voor een gewoonte zou jij het liefste willen?

Misschien helpt het je en misschien kun je er iets mee, ik ben benieuwd en laat graag onderaan dit artikel weten wat je ervan vind.

Fijne dag!

Youri

Youri en zijn dochter Yara
Ikzelf en mijn dochter Yara

Youri Swart – Vader |Inspirator | Trainer | Coach

Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:

’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen’ 

Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen’… vertel hen dan over mijn verhaal 😉

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen, tieners en volwassenen in Almere en Lelystad: www.kungfuacademy.nl 

Ook geven wij zeer inspirerende, leuke en effectieve workshops voor bedrijven, zie budoworkshop.com

Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s