Wat zou je ‘Ultieme’ uitdaging zijn?

De Ultieme Uitdaging

Wat zou je ‘Ultieme’ uitdaging zijn? Als jij het voor het zeggen had en je mag je eigen leven een nieuwe wending geven. Wat zou je dan willen veranderen? Wat zou je aan jezelf verbeteren? Hoe zou je een betere persoon kunnen worden?
challenge-yourself youri swart
Heb je nog dromen of leef je dromen van anderen?

Als je ECHT de sleur zou willen doorbreken dan is het vaak 1 woord en dat is DOEN, doen, doen. (dit is hetzelfde woord 3x ;-))

Even zonder gekkigheid, ik zie veel mensen die een verandering zouden willen in hun leven maar er op een of andere manier ze telkens in het zelfde patroon vallen, in een soort van ‘sleur’ van het leven.

En ik denk dat daar een zeer goede oplossing voor is en dat je jezelf zo nu en dan op een gezonde manier moet UITDAGEN. Je moet jezelf prikkelen, jezelf kietelen en kijken of er iets meer in jezelf zit.
stap uit je comfortzone youri swart
Uiteraard niet altijd, want dan zou jij jezelf voorbijgaan en dat is juist niet wat je zou moeten willen (denk ik) en juist doordat jij jezelf uitdaagt je dichtbij jezelf blijft omdat je er dan achter komt waar je je eigen grenzen liggen en waar jij ze kan verleggen.

Dit jaar zal ik mijzelf uitdagen om mensen te helpen om het beste van hunzelf te worden en hierdoor zal ik mij volledig inzetten om ze hierbij te ondersteunen, zie https://youriswart.wordpress.com/de-ultieme-test-2/

Fijne dag!

Youri

youriswart

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach
Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:

’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen’ 

Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen’… vertel hen dan over mijn verhaal 😉

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen, tieners en volwassenen in Almere en Lelystad: www.kungfuacademy.nl 

Ook geven wij zeer inspirerende, leuke en effectieve workshops voor bedrijven, zie budoworkshop.com

Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s