Holistisch Trainen

Het is holistisch: we zijn vaak meerdere dingen tegelijkertijd en we kunnen in ‘een seconde’ veranderen, we zijn net mensen.

Holistic-Approach

Net als in mijn training merk ik dat ik niet altijd ‘Hard/sterk’ hoef te zijn en niet altijd ‘zacht’ of ‘flexibel’ of juist ‘zwaar’. Wat ik WEL merk is dat je van beide alles soms kan zijn en dat je op het juiste moment zacht moet zijn en op het juiste moment hard.

Timing is hierin cruciaal en mag daardoor zeer zeker niet ontbreken.

Dat geldt met zo veel dingen die ik uit de vechtkunst haal ook in het ‘echte leven’, het leven naast de mat…’Out of The Dojo and In The World’

Je kunt nog zo mooi/ goed of bijzonder zijn de juiste timing is hierin belangrijk.  Je hebt hele goede vaardigheden ontwikkeld maar je weet niet wanneer je dit op de juiste moment in te zetten dan kan je soms de plank volledig misslaan.

Mooi leermomentje voor mijzelf en misschien voor jouw als lezer 😉

Fijne dag!

Youri
‘My Life Is My Dojo’

 

youriswart

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach
Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:

’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen’ 

Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen’… vertel hen dan over mijn verhaal 😉

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen, tieners en volwassenen in Almere en Lelystad: www.kungfuacademy.nl 

Ook geven wij zeer inspirerende, leuke en effectieve workshops voor bedrijven, zie budoworkshop.com

Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com

2 gedachtes over “Holistisch Trainen

  1. Hi Youri, dank voor je mooie post, een mooie reminder! Ik heb het zo ervaren in mijn bestaan: de kracht van de krijger zit ‘m in diens aanwezigheid in het moment. Daarin weet en voelt hij of zij precies aan wat nodig is. Nog sterker: de krijger schakelt door alle staten van zijn heen. Hard, sterk, buigzaam, zacht, kwetsbaar, krachtig en vloeibaar. Hij is het geen van allen en is het allemaal.
    Namaste,
    Janet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s