Doelen 2016 en 2017

Afgelopen jaar was een apartjaar, een jaar waarin er veel mooie maar ook minder mooie dingen zijn gebeurd.

Een aantal dingen waar ik enorm dankbaar en gelukkig voor ben:

 • Mijn gezin en vooral Irene, die achter mij stond in de tijden dat ik het zwaar had. Mij ondersteunde in de dromen/doelen die ik aan het realiseren ben.
 • Mijn moeder die altijd een luisterend oor heeft en vaak ook lekker kritisch en eerlijk is tegen mij..en die ook  enorm veel heeft geholpen.
 • Mijn schoonouders die veel voor ons gezin klaar stond.
 • Het nieuwe team Warrior Academy welke afgelopen jaar is ontstaan en met name Willem die het ‘gaspedaal’ er goed op had weten te houden.
 • Vrienden, familie (Mijn zus!!) kennissen die voor je klaar staan wanneer je het nodig hebt…heel fijn!
 • De leden en ouders van Warrior Academy om de trainingen tot een succes te maken
 • dat mijn gezin gezond en gelukkig kunnen zijn
 • dat mijn bedrijf Warrior Academy een goede stappen aan het maken is naar een goede en kwalitatieve trainingsinstituut.

 

yara-en-liva
Onze meiden gezond en gelukkig zien is nummer 1# doel 😉

 

 

Afgelopen jaar had ik diverse doelen (net als ieder jaar) en dit jaar was het de focus (2e helft van 2016) om het bedrijf onder een eigen naam ‘Warrior Academy’ te laten slagen en kan zeggen dat het na hard werken (vaak 7 dagen in de week van minimaal 100 uur p/w) gelukt is om te zijn waar we op dit moment willen staan.

Een aantal doelen zijn hierdoor minder goed gelukt (zoals mijn eigen boek eindelijk af te schrijven) mijn persoonlijke TEST bij te houden en te delen met anderen…hoewel ik wel veel heb gedaan van mij test, koste het mij moeite om het elke dag op te schrijven en bij te houden en te delen.

Voor het jaar 2017 hebben we weer nieuwe uitdagingen en later daar meer over 😉
2017
Wat ik nu heb geleerd qua doelen stellen:

Hang er een consequentie aan als je het niet doet.

Bijvoorbeeld:
Toen ik stopte met mijn “gewone baan” zei ik tegen mijn vrouw:
“als het binnen een jaar niet lukt om er een fulltime salaris uit te halen dan stop ik ermee en ga ik weer een gewone baan vinden.”

Dat is in 2011 en heb er nog geen seconde over na gedacht om terug te gaan naar die gewone baan…heb nu een GEWELDIGE baan 🙏🏽

In 2016 heb ik bij een paar doelen geen consequentie aan gekoppeld en dat ga ik nu wel doen😉

action-quotes-and-sayings-4-351e3ee1
Voorbeeld van GEEN Consequentie:
Bij het afmaken van mijn boek heb ik geen consequentie aan gekoppeld en hierdoor kon ik er ‘makkelijk’ mee omgaan en is het ook nog niet gelukt.

Voorbeeld van het hebben van een consequentie:
Bij de ‘doorstart’ van mijn bedrijf had ik de consequentie: “Als het mij niet lukt dan hebben mijn kinderen geen eten en drinken op tafel, als het mij niet lukt dan moet ik werk gaan doen waar ik niet gelukkig van wordt (en uiteindelijk ook mijn gezin)”
.* hierdoor kon ik de resultaten behalen die ik graag wilde behalen! (uiteraard niet alleen, maar met veel liefdevolle mensen om mij heen, zie bovenstaande ;-))

Dit was een van de lessen voor mijzelf van 2016 en misschien kun je er iets mee 😃

Fijne jaarwisseling en graag tot in 2017!👍🏽

Youri Swart

‘Out of The Dojo and Into the World’

copy-of-copy-of-well-miss-you-lauren
Ikzelf met mijn dochter Yara


Youri Swart – Vader |Inspirator | Trainer | Coach

Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:

’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen’ 

Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Wanneer mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen’… vertel hen dan over mijn verhaal😉

Train je mee?

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen, tieners en volwassenen in Almere en Lelystad: www.warrioracademy.nl


Bedrijfstrainingen

Ook geven wij zeer inspirerende, leuke en effectieve workshops voor bedrijven, zie budoworkshop.com

Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com

 

 

2 gedachtes over “Doelen 2016 en 2017

 1. Joke van der Weijst

  ach Yourie, je bent een schat van een mens, en ik bewonder je gedrevenheid, je verantwoordelijkheidsgevoel, enz. enz. Maar ik mis het woord “rust” in je hele verhaal. Een papa die gewoon een keertje thuis zit en tijd en aandacht voor het gezin heeft zonder dat er iets moet … Maar misschien past dat wel niet bij jou en is “everybody happy” zoals het gaat. Ik wens jou en je familie en vrienden een heeeeel goed jaar toe, groetjes, Joke

  1. Warrior Academy

   Dankjewel Joke en dat heb ik ook zeker nodig en zal ik aan werken 😉

   Dat is ook zeker een goed punt om aan te werken…ik kan moeilijk stilzitten en ga daarmee aan de slag.

   Liefs Youri

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s