Uitdaging: 100 x Opdrukken in een Keer (Video!)

Cristian van de Sande (www.fight4right.nl), had een tijdje terug op zijn facebook een uitdaging gezet om in de maand mei 2012 een filmpje van jezelf te maken om achter elkaar 100 keer op te drukken, de deelnemers had hij op zijn website geplaatst zie: LINK

Ik had mijzelf niet aangemeld en vond het wel een leuk idee, ikzelf had vorig jaar (2011) wel eens 100 keer achter elkaar gedaan en nu dacht ik om het toch ook nog eens te doen, afgelopen weekeinde was het dan zover en wilde ik het doen. En was vastbesloten…;-)

Met behulp van mijn zwager (Dennis Bosboom) om mij aan te moedigen om door te gaan, zie hieronder het filmpje:

PS: Ik zoek mensen die een jaar lang de uitdaging willen aangaan en een onderdeel van een team willen zijn, die elkaar helpen hun doelen te behalen en door te zetten, zie voor meer info over dit team: DE ULTIEME TEST

4 gedachtes over “Uitdaging: 100 x Opdrukken in een Keer (Video!)

    1. martialartssuccesacademy

      Ik zat er al een tijd aan te denken om het ook te doen en toen zag ik je filmpje maar niet, ik dacht laat ik een filmpje maken en jou inspireren om het toch ook te gaan doen, fijn dat het is gelukt 😉

      Op naar de volgende uitdaging 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s