Youri Swart – ALS IJsemmer Uitdaging

Op Facebook kun je er bijna niet omheen en je ziet een ‘Ice Bucket Challenge’ wel voorbij komen.

Mensen doen een ijsemmer over hun hoofd om aandacht te krijgen voor amyotrofe laterale sclerose (ALS) en de bedoeling is om hiervoor meer aandacht te krijgen en donaties te stimuleren. zie Wikipedia voor meer info.

Eerlijk gezegd had ik nog nooit gehoord van ALS en hiermee heeft deze actie goed zijn best gedaan want nu weten we er meer over.

Hieronder een een filmpje hoe het eigenlijk allemaal is begonnen:

Nu was ik ook ‘genomineerd’ en uiteraard heb ik ook mijn bijdrage gedaan via www.als.nl en een ijsemmer over mijn hoofd gedaan:


De mensen die ik *genomineerd heb:

Michiel Contant
Maureen Scheer
Pieta Bosboom

*Dat ‘nomineren’ vind ik eerlijk gezegd eigenlijk het leukste 😉

Succes en alsjeblieft!

Youri

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach youriswart
Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken en het beste uit de ander te halen’ Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen, vertel hen dan over mijn verhaal’

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen zie onze website www.jingwukids.com

Volwassenen zie onze website, www.iucta.nl 
Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com
Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com

2 gedachtes over “Youri Swart – ALS IJsemmer Uitdaging

  1. Delano Velthuis

    Hoi Youri, mooie aanvulling op de challenge!

    ALS is werkelijk een slopende ziekte en heeft naast alle andere goede doelen met deze bijzondere actie mensen die lezen verteld wat het inhoud en waar het voor staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s