Voorbereiden op de Toekomst.

Ken je van die momenten dat je eventjes helemaal ‘niets’ wilt doen en even jezelf tot rust moet brengen?

ontspanning-hangmat
Afgelopen periode heb ik ook weinig aandacht besteed aan mijn blog en eerlijk gezegd gaf het mij ook even de ‘mentale ruimte’ om niet te ‘moeten schrijven’ en niet dat ik het ‘moet’ van een ander maar heb voor mijzelf een aantal doelen en daarbij hoort natuurlijk dat je hiermee aan de slag moet gaan.

Dat is ook denk ik de schaduwzijde van het stellen van doelen dat je jezelf aan iets verbind (een doel) en dat jij jezelf eraan moet houden (je legt jezelf iets op). En denk dat het soms heel goed is om doelen te stellen en dat je ook periodes in je leven moet hebben dat je even helemaal niets moet doen voor een ander of voor jezelf.

Het was heerlijk en nu merk ik dat ik het toch weer fijn vind om de draad op te pakken en aan mijn doelen te werken, heb natuurlijk niet voor niets doelen gesteld en als je deze aangaat dan moet je er ook voor gaan natuurlijk.

Genoeg opgeladen in de zomerperiode en nu kunnen we weer aan de bak, weer lekker trainen, schrijven, lesgeven,  lezen en al die andere verplichtingen die we zelf zijn aangegaan.

Heb er zin in!

Niets voor niets heb ik even een stapje terug gedaan.
Dat stapje terug gedaan was natuurlijk ook omdat ik mijzelf aan het voorbereiden ben om weer op nieuw vader te worden, voor degene die het nog niet weten: ‘Ik wordt binnenkort weer VADER!!!’

Dat betekend dat de kinderkamer ingericht moest worden, nieuwe spulletjes kopen, alles weer in elkaar zetten, naam verzinnen, en al dat andere wat er allemaal bij komt kijken 😉

Het wordt een spannende en leuke periode voor ons als gezin en hebben er zin in!

Ennuhh…Hoe gaat het met jou? Ben je nog bezig met je doelen welke je dit jaar voor jezelf gesteld hebt? Of moet je het net als ik weer gaan oppakken? Laat het mij weten, ben benieuwd 😉

Fijne dag!

Youri

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach youriswart
Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken en het beste uit de ander te halen’ Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen, vertel hen dan over mijn verhaal’

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen zie onze website www.jingwukids.com

Volwassenen zie onze website, www.iucta.nl 
Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com
Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com

2 gedachtes over “Voorbereiden op de Toekomst.

 1. Ellen van Hekken

  Hoi Youri, Altijd leuk om weer eens te lezen waar jij mee bezig bent.En ook zo herkenbaar. De rust pakken om vervolgens weer verder te kunnen.En natuurlijk is het spannend om weer vader te worden.Dat zal een spannende tijd worden 🙂 Ook ik geniet nog even van een paar vakantiedagen en kan weer opladen voor wat komen gaat.Even afstand nemen om te kijken waar ik nu sta en waar ik naar toe wil. Dat valt niet altijd mee omdat je soms, om wat voor reden dan ook, weer even van je pad wordt afgehaald. Ook ik moet zo nu en dan mijn doelen opnieuw doornemen en evalueren. En als dat weer is gedaan volle vaart vooruit.Ik heb mijzelf dan ook weer een schop onder de …. moeten geven en een schema uitgezet. Want uiteindelijk bereik je alleen maar je doelen door ze te gaan uitvoeren. De 1e stap is voor het nieuwe seizoen al gezet. Volgende week is de 1e info-avond om mensen te informeren over hoe een gezonde levensstijl te ontwikkelen met het Bode Transformatie Plan en/of een individueel plan dat door mij op maat wordt gemaakt. En uiteraard om te horen waar mensen tegenaan lopen. Wat willen zij, wat zoeken ze en wat hebben ze nodig. Dit is nog maar een begin van wat er stapel staat. Ik houd je op de hoogte.. Groetjes, Ellen

  Date: Tue, 9 Sep 2014 16:43:30 +0000 To: ecvanhekken@hotmail.com

  1. martialartssuccesacademy

   Hoi hoi Ellen,

   Inderdaad worden we door verschillende redenen van onze pad afgehaald en soms is dit juist een mooi leermoment om te zien of hetgeen zo belangrijk voor jezelf is zodat je er echt voor wilt gaan. en als je merkt dat het niet zo is dan raak je (in mijn geval) je motivatie kwijt.

   Het sleutelwoord is inderdaad gewoon doen en actie ondernemen en soms even een stap terug om te kijken of alles wel goed gaat en je de ‘juiste’ richting opgaat.

   Leuk dat je met je Bode Transformatieplan aan de slag gaat en ben benieuwd wat de resultaten zullen zijn en je de mensen kan helpen met hetgeen wat ze willen bereiken.

   Waar en wanneer is de info avond?

   Groetjes, Youri

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s