Youri Swart In Londen voor ‘Unleash the Power Within’ van Tony Robbins!

Afgelopen weekend was ik naar Londen afgereisd om zelf gecoacht te worden door de beste business en mindset coach in de wereld, niemand minder dan Tony Robbins!

Youri swart tony robbins
Youri Swart in Londen voor ‘Unleash the Power Within’ van Tony Robbins

Tony staat bekend als de nummer 1 coach, ‘Business trainer’ en motivatiespreker ter wereld. Al ruim 40 jaar staat hij absoluut aan de top en coacht hij mensen zoals Oprah Winfrey, Serena Williams en oud-president Bill Clinton, en vele andere.

Hier een filmpje van Tony Robbins Unleash the Power Within:

(Wel een beetje ‘Amerikaans maar daar moet je een beetje doorheen kijken, deed ik ook op de dagen dat ik er was ;-)’

WAUW, wat een ervaring wat een beleving en wat heb ik veel geleerd ….vooral over MIJZELF! Tijdens deze training heb ik mijzelf meerdere keren tegengekomen en ook veel dingen waar ik eigenlijk niet bewust van was.

20160409_083302

Youri Swart In Londen voor ‘Unleash the Power Within’ van Tony Robbins!

Zoals Tony Robbins ook zei in de trainingssessie is het erg lastig om te omschrijven wat we nu precies allemaal hebben gedaan. Hierbij een korte impressie wat we de dagen hebben gedaan:

Dag 1 – Angst omzetten in Kracht
Op de eerste dag gingen we aan de slag met onszelf om te kijken wat we nu eigenlijk willen en wat we nu eigenlijk nodig hebben, de 6 behoeftes van een mens, en welke behoefte ik zelf eigenlijk heb als persoon.

IMG-20160409-WA0015
Al snel werd duidelijk dat je (ik) bepaalde behoeftes zoals ‘Love /Connection’ nodig heb en eigenlijk de hele zaal (8000 mensen) dit als behoefte nodig hebben.

Ook werd heel duidelijk dat vaak ANGST een probleem is die opgelost moet worden en dat je niet in je angst moet gaan blijven zitten, maar dit juist moet omzetten in ‘POWER’.

Dit deed hij bijvoorbeeld door jezelf te laten nadenken wat je ultieme geluksmoment in je leven was en dit dan terug te halen, dit met 8000 man tegelijkertijd doen en dan met dikke housemuziek helemaal in dat moment terug te laten gaan en dit opnieuw te beleven.

Wanneer je dacht dat dit het was dan zei hij bijvoorbeeld. ‘We gaan het nu nog een keer doen en dan 10x meer in deze emotie’….dit bouwde hij verschrikkelijk goed op en hierdoor brachten we onszelf in een nieuwe ‘state’ waardoor we uiteindelijk op het einde van de dag met blote voeten de ‘vuurloop’ met succes te volbrengen.

Dag 2 – Dromen omzetten in Werkelijkheid
Wat wil je nu eigenlijk ECHT en hoe kun je dit in een simpele stappenplan in kaart brengen en in werkelijkheid omzetten.

Waar ben je gepassioneerd in, waar hou je van, wat wil je diep van binnen ECHT? Hele mooie vragen en uiteraard zijn we daarmee aan de slag gegaan.

En waarom het hebben van GOEDE MENSEN OM JE HEEN helpt om je dromen sneller te verwezenlijken.

68213f69e78060ddbb3a686f4091561c
Dag 3 – Jezelf naar nieuwe standaarden Brengen
Dit was weer zo een bijzondere dag! Hierin gingen we voor onszelf inzichtelijk maken waar we onszelf in konden verbeteren (de 7 gebieden) en hoe dit in balans is met elkaar…hier komen Body / Mind en Spirit bij elkaar…heel herkenbaar 😉

Dickens proces
Een van de bijzondere en zeer intense verandering welke we deden was onze grote angsten  (pijn) onder ogen te brengen en dit wordt het ‘Dickens proces’ genoemd. Waarbij we deze pijn gingen benoemen en op gingen halen en dit ‘uit je lichaam ging schreeuwen’…moet je voorstellen dat we dit met 8000 mensen tegelijkertijd deden…pfff zeer intens en door merg en been.

Dit alles uiteraard de moeite waard omdat je merkt dat je hierdoor echt positief veranderd.

Dag 4 – De kracht van pure energie
Hoe belangrijk je energie is en hoe je hier op diverse praktische manieren mee om kan gaan om dit tot een maximum te kunnen versterken. Je voeding, je ademhaling, je lichaam en nog veel meer…alles om meer energie je leven te brengen!

Tot slot
Doordat je dit doet met heel veel anderen kun je ook veel met anderen delen en bespreken, je merkt dat je echt met gelijkgestemde mensen om je heen zit die het beste met je voor hebben. Zeer bijzondere ervaring!

20160407_101558.jpg

Daarnaast heb ik ook hele mooie vrienden mogen maken die ik ‘’toevallig’’ op de eerste dag was tegen gekomen: Daniel, David, en Lian dankjewel!

Als je denkt dat je alles al hebt ervaren en nog nooit naar Tony Robbins bent geweest dan zou ik zeggen, Ga Ervoor….echt iets wat ik nooit meer zal vergeten 😉

Fijne dag!

Youri
‘My Life Is My Dojo’

 

youriswart

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach
Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:

’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen’ 

Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen’… vertel hen dan over mijn verhaal 😉

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen, tieners en volwassenen in Almere en Lelystad: www.kungfuacademy.nl 

Ook geven wij zeer inspirerende, leuke en effectieve workshops voor bedrijven, zie budoworkshop.com

Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com

8 gedachtes over “Youri Swart In Londen voor ‘Unleash the Power Within’ van Tony Robbins!

  1. Willem

    Mooie ervaring en leuk om dit zo te lezen. Een mens zonder emotionele ontwikkeling blijft achter en zal nooit de top bereiken die hij/zij wil.

    1. martialartssuccesacademy

      Hoi Marc,

      Wat leuk om je inzicht te lezen!!

      Wat mij juist tijdens het weekend is geleerd dat het tegendeel juist waar is dat je ECHT kunt veranderen in een ‘split second’ omdat de keuze die je maakt maar een ‘split second’ is. Om een voorbeeld te geven: wanneer je weerbaarder wil worden dan kun je in een ‘split second’ de KEUZE maken dat je vanaf heden niet meer accepteert dat iemand je bijvoorbeeld zomaar slaat of schopt.

      De verandering vind plaats in de keuze die je maakt en uiteraard is dat vaak een startpunt van het algehele verandering, want vaak zet het nog veel meer aan de gang.

      Uiteraard ben ik alles nog aan het leren 😉

      Groetjes!!!

  2. Pingback: Update 1 – Test 2017/2018 – Youri Swart

  3. Pingback: Goede Voornemens Voor Het Jaar 2018 – Youri Swart

Plaats een reactie